Fluitlessen

De dwarsfluit is een van de veelzijdigste instrumenten die er zijn. Hij kan ondersteunend zijn in een groter geheel, maar is ook prachtig op zichzelf, met zijn lichte, vrolijke klanken. Als je nog nooit dwarsfluit hebt gespeeld en je wilt het leren, of je wilt het fluit spelen weer oppakken, dan ben je bij mij van harte welkom.

Ik heb zowel Fluit als Onderwijskunde gestudeerd. Die twee vakgebieden combineer ik in mijn fluitlessen. Ik heb een aantal jaar lesgegeven bij muziekscholen en sinds 2015 heb ik mijn eigen lespraktijk. Daarbij gebruik ik geen vaste lesmethodes. Iedere leerling is anders, dus iedere les is anders. Het is mijn streven om aan te sluiten bij jouw leerstijl en ambities. Mijn hoofddoel is dat elke leerling zelfstandig muziek kan instuderen en uitvoeren. Mijn lessen kenmerken zich door het geven van positieve feedback. Omdat ik veel concerten geef, heb ik een schat aan podiumervaring. Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we dus ook dingen behandelen als podiumpresentatie en omgaan met podiumvrees.

Tarieven

Mijn lesaanbod is flexibel. Een les van 20 of 30 minuten per keer; elke week of tweewekelijks: er kan bij mij heel veel. Je zit dus niet vast aan een minimumafname. Het enige wat ik belangrijk vind, is dat je inzet toont en plezier hebt in het spelen. Lessen kosten 36 euro per uur (inclusief eventueel btw).

Minuten Euro
20 min € 12,–
30 min € 18,–
60 min € 36,–

Locatie en lesdagen

De fluitlessen vinden bij mij thuis plaats, aan de Weerdstraat in Meppel, op tien minuten loopafstand van het station. De lesdag is in overleg af te spreken.

Heb je vragen of wil je een proefles afspreken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie, of kijk op de Facebookpagina.

“Ik heb heel veel geleerd van u. U kunt ook hartstikke goed lesgeven. Soms had ik er geen zin in. Toen hielp u mij.”
(Leerling, 12 jaar)